Plattegronden + NEN 2580 Certificaat

Plattegronden + NEN 2580 Certificaat

Een Plattegrond helpt de online kijker om de potentie van uw huis in te schatten en zich de woning eigen te maken. Wij maken plattegronden in 2D en 3D geheel op maat voor uw website of Funda. Plattegronden worden conform de NEN-2580 norm opgesteld zodat ze voldoen aan alle geldende eisen. Naast deze plattegronden krijgt u een NEN-2580 Certificaat waarin precies de bruto inhoud en het gebruikers oppervlakte van uw woning staat vermeld. Vanaf april 2018 is een meetrapport een wettelijk verplicht onderdeel van een taxatie rapport.
Een meetrapport die u nodig heeft bij een taxatie rapport van de woning.

 

Ons kantoor bevind zich in Maarssen bij Utrecht centraal gelegen werken wij veel in gebieden zoals Ede, Apeldoorn, Almere, Amersfoort, Utrecht, Arnhem, Rotterdam, Purmerend, Breda, Den Haag, Hilversum, Enschede, Nijmegen, Apeldoorn, Woerden, Zwolle, Dordrecht, Haarlem, Alkmaar, Den helder, Enkhuizen, Zeist, Baarn, Maarn, Vleuten, De Meern

 

meetrapport woningen

Wij werken in directe opdracht van makelaars, banken, vastgoed Media bedrijven, en particulieren.
Plattegronden en meetrapporten  zijn terug te zien op Funda of op de website van de makelaars zoals o.a Makelaarsland.

 

Een inmeting  van een woning duurt gemiddeld 1 uur, de woning inmeter maakt een schets van de woning en plaatst daarbij al de maten, belangrijk is dat alle ruimtes toegankelijk zijn.
Hierna wordt er op kantoor een plattegrond, woonoppervlakte berekening en inhoud meetrapport van gemaakt.  Al onze woning inmeters zijn door de vastgoed branche verenigingen opgestelde richtlijnen gebaseerd op de NEN2580 gecertificeerd.

 

 

Leegstaande woningen

Heeft u als makelaar een woning binnen 15min van het makelaars kantoor dan is het mogelijk om door ons de sleutel laten op te halen en terug te brengen. Een handige service die veel wordt gebruikt bij leegstaande woningen.

 

Laser gerichte metingen voor een accuraat meetrapport
Laser gerichte metingen

Wij werken samen met Funda, NVM, VBO, SCVM, Makelaarsland, en een aantal grote Vastgoed-media bedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op !
klik hier !